Title
Go to content

Kjære båteier

Velkommen til en ny båtsesong!
På grunn av at det fortsatt er mye snø på Børsholmen, må vi denne gang ta i bruk reservehelgen.
Årets sjøsetting vil da skje fredag 27 og lørdag 28. april. Vi starter hhv. kl. 16 og 07.

Vi håper at snøen er borte til da, og legger ut informasjon på lt www.borsholmen.no  ved behov.Da setter vi ut alle plastbåter som skal på sjøen. Båten skal være klar og båteier tilstede, slik at det går like raskt som det pleier.
Rekkefølgen står på våre nettsider www.borsholmen.no, og vi setter ut 5-6 båter pr. time. Så da kan du beregne når du skal ut.
De båtene som ikke er klare, og som må flyttes og eller sjøsettes senere vil bli fakturert for kr. 1500 for dette ekstraarbeidet.
Trebåtene setter vi ut om kvelden den 3. mai fra kl. 17 og utover.

Husk å rydde plassen på etter deg. Alt søppel skal kastes i container. Presenninger, stativ og spyleveskekanner tas med hjem. (Det som blir liggende igjen blir kastet.)

Faktura for de som skal ha plass på Børsholmen i sommer kommer faktura en av dagene.
De som ikke ønsker båtplass, må gi beskjed snarest til undertegnede og senest innen 31 mars. Ellers må man betale for plassen
Vær vennlig å skrive navn og fakturanr. på betalingen, så blir det enklere å følge opp.

Alle båter skal ha elastiske fortøyninger, dvs. av gummi eller fjærer, så sliter det mindre på utriggerne når det er ruskevær. Da bevarer vi de best mulig.
For de båteierne som lar sin båt stå på land i sommersesongen, vil det koste det samme å ha båten stående på land, som en båtplass for båten koster.

Da håper vi at det blir like mye sol til sommeren som det har vært sne denne vinteren
J


Børsholmen Båtverft
Børsholmen
1392 Vettre
Org nr 852 215 542
Back to content